Over Roobol Communicatie

Contentspecialist

Ik ben Natascha Roobol, contentspecialist en adviseur online communicatie en sinds 2010 eigenaar van Roobol Communicatie. Als tekstschrijver maak ik goed vindbare content en beschik ik over een vlotte schrijfstijl: complexe teksten breng ik terug tot heldere, toegankelijke en aansprekende (online) teksten. Passend bij jouw verhaal en wie jij bent.


Adviseur online communicatie

Ik adviseer organisaties over de kansen en mogelijkheden van online communicatie en draag zorg voor de implementatie en de uitvoering. Ik heb veel affiniteit met de technische kant van online middelen en heb ervaring met het begeleiden van online trajecten. Hierbij schakel ik vlot en met gemak tussen verschillende partijen en houd ik het budget en de deadlines scherp in de gaten.


Toporganisaties

In het verleden heb ik gewerkt voor: Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), ICTU, provincie Zuid-Holland, ministerie van BZK, ministerie van VROM (nu Infrastructuur en Waterstaat), CIBG - agentschap van het ministerie van VWS, Ceres projecten – onderdeel van Vestia, Nederlands Vaccin Instituut (NVI), het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), Rijkswaterstaat en Telegraaf Media Groep (TMG). Op dit moment ben ik ingehuurd door KVK.


Meer weten?

Bekijk mijn LinkedIn profiel of neem vrijblijvend contact met mij op.