Over mij


Contentspecialist

Ik ben Natascha Roobol, contentspecialist en adviseur online communicatie en sinds 2010 eigenaar van Roobol Communicatie. Als tekstschrijver maak ik goed vindbare content en beschik ik over een vlotte schrijfstijl: complexe teksten breng ik terug tot heldere, toegankelijke en aansprekende (online) teksten.


Adviseur online communicatie

Ik adviseer organisaties over de kansen en mogelijkheden van online communicatie en draag zorg voor de implementatie en de uitvoering. Ik heb veel affiniteit met de technische kant van online middelen en heb ervaring met het begeleiden van online trajecten. Hierbij schakel ik vlot en met gemak tussen verschillende partijen en houd ik het budget en de deadlines scherp in de gaten.


Ervaring bij toporganisaties

In het verleden heb ik gewerkt voor: Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), ICTU, provincie Zuid-Holland, ministerie van BZK, ministerie van VROM, CIBG - agentschap van het ministerie van VWS, Ceres projecten – onderdeel van Vestia, Nederlands Vaccin Instituut (NVI), Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), Rijkswaterstaat, Telegraaf Media Groep (TMG), de Kamer van Koophandel (KVK) en het ministerie van VWS.


Partner in tekstcreatie voor ondernemers

Naast dat ik word ingehuurd door bedrijven en overheden, help ik kleine ondernemers met de contentstrategie van hun online kanalen, socialmediabeheer en alle denkbare tekstklussen.


Meer weten?

Bekijk mijn LinkedIn profiel of neem vrijblijvend contact met mij op.