Diensten


Webteksten

Je website is jouw online visitekaartje, de plek waar je laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Goede webteksten zijn daarom onmisbaar. Ik help je te komen tot de kern van jouw boodschap en jouw unieke verhaal te vertellen op een manier die past bij jou en je bedrijf. Ook voor het beter vindbaar maken van je website via Google, blogteksten, teksten voor advertenties, marketingcampagnes of nieuwsbrieven kun je bij mij terecht.


Social Media

Zet je socialmediakanalen effectief in voor meer zichtbaarheid voor jou en je onderneming, om nog meer producten te verkopen of voor meer interactie met je klanten en netwerk. Ik help jou bij het opstellen van een contentkalender en het schrijven van berichten voor jouw socialmediakanalen. Hulp nodig bij het inplannen van je socialmediaberichten en webcare? Ik neem het je graag uit handen.


Advies

Je houdt de touwtjes liever zelf in handen: je schrijft je eigen teksten en beheert je eigen socialmediakanalen. Je hebt alleen advies nodig over hoe het beter en effectiever kan. Of je wilt gewoon even sparren. Dat kan. Ik help je bij het maken van een contentstrategie met bijbehorende contentplanning of geef je tips over hoe je jouw teksten nog pakkender kunt maken. Het enige wat jij hoeft te doen is het plan uitvoeren.


Strippenkaart

Heb je een beetje van alles nodig? Neem een strippenkaart. Je schakelt mij in wanneer je mij nodig hebt: de ene keer voor een tekst voor je nieuwsbrief, dan weer voor een reeks socialmediaberichten of om een keer te sparren. Makkelijk en snel.